En webbyrå som kan WordPress

Vi är en webbyrå som allra helst bygger hemsidor med WordPress. Det är världens mest använda system för att hantera innehåll på nätet och idag driver WordPress mer än var fjärde hemsida på hela internet.

WordPress är ett CMS – Content Management System – som används för att hantera innehåll på hemsidor. Har du en hemsida som är byggd i WordPress kan du enkelt uppdatera din hemsida själv genom att ändra texter, lägga till nya undersidor och ändra i menyer.WordPress webbyrå

Den första versionen av WordPress släpptes redan 2003 och då i form av ett bloggverktyg. Under åren har WordPress dock utvecklats till att bli ett modernt och fullskaligt verktyg som kan användas för att driva allt från små, personliga hemsidor till stora nyhetssajter och webbshoppar.

Profet Webb & Kommunikation AB är specialister på WordPress och har bred erfarenhet av små och stora WordPress-projekt.

Fördelar med WordPress

Det finns en mängd fördelar med att låta WordPress driva din hemsida. Här kommer några punkter som vi tycker är värda att lyfta fram lite extra.

Det är enkelt

Med WordPress är det enkelt för dig att själv uppdatera din hemsida genom att lägga till och redigera nyheter, undersidor eller något annat.

Det är flexibelt

En av de största fördelarna med WordPress är att det går att anpassa efter olika projekts storlek. Systemet passar lika bra för små hemsidor som för större webbprojekt.

Det är utbyggbart

Det finns tiotusentals plugins till WordPress för att ge din hemsida nya funktioner – allt från bildspel och kontaktformulär till e-handel och forum. Finns inte den funktion du vill ha så utvecklar vi den åt dig.

Ta hjälp av oss

Vill du ha hjälp med en befintlig WordPress-hemsida eller ta fram en ny? Kontakta oss för att diskutera ditt nästa WordPress-projekt!

Hör av dig

Kontakt & offert

Vill du prata om ett projekt eller få en gratis offert av oss? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Du kan också skicka ett mejl till hej@profet.se eller ringa Anders Sylwan på 073 999 18 29.